Foto: Reuters/Scanpix
Čehijas Hokeja federācija (ČHF) ir panākusi vienošanos ar izlases treneri Vladimir Ružičku par līguma pagarināšanu līdz 2015./2016.gada sezonas beigām, ziņo Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF).

Paziņojums par līguma pagarināšanu ar Ružičku ir diezgan negaidīts, jo treneris pirms tam norādīja, ka lēmums par turpmāko sadarbību diez vai tiks pieņemts ātrāk kā pēc šāgada pasaules čempionāta beigām.

Tagad ČHF prezidents Tomašs Krals pirmdien preses konferencē pavēstīja žurnālistiem, ka Ružička savu amatu saglabās, neskatoties uz čempionāta iznākumu. Lai gan turnīrs notiks Čehijā, mājinieki šogad netiek uzskatīti par medaļu pretendentiem.

Līgumā gan ir iekļauti daži jauni nosacījumi - Ružička pieprasīja tiesības starpsezonā strādāt kā kluba trenerim, jo viņš uzskata, ka Čehijas izlases spēļu skaits starp čempionātiem ir nepietiekams. "Tas bija mans nosacījums, un tas ticis izpildīts," saka treneris. "Es nevarēju šādi turpināt - pie spēlētāju soliņa esmu astoņas spēles sezonā, kas man ir par maz. Paskatīsimies tagad, kādas iespējas man parādīsies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!