Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien smagu zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas ar 1:5 viesos piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Girgensons mačā nepiedalījās, jo ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Otrdien "Sabres" paziņoja, ka Girgensons "ķermeņa augšdaļas" savainojuma dēļ izlaidis treniņu un nepiedalīsies spēlē, bet trešdien latvieti ievietoja savainoto spēlētāju sarakstā.

"Sabres" tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet pēdējos divos mačos bez Girgensona "Sabres" piedzīvojis zaudējumus ar kopējo rezultātu 5:12.

"Flyers" rindās vārtus guva Ričards Alens Ambergers, Breidans Šens, Viens Simonds, Mihaels Rafls un Niks Kazinss, bet "Sabres" rindās vienīgo reizi izcēlās Džeimijs Makgins.

Otro maču pēc kārtas "Sabres" hokejisti pamanās arī "iepriecināt līdzjutējus" ar kautiņiem. Ja iepriekšējā spēlē Evanders Keins trīs reizes izkāvās ar Aleksu Petroviču no Floridas "Panthers", tad šoreiz Markus Folinjo un Džeiks Makeibs attiecīgi otrajā un trešajā periodā uzsāka cīņu pret Radko Gudašu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!