Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar rezultātu 2:3 savā laukumā piekāpās Kolumbusas "Blue Jackets", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā spēlēja vienā virknējumā kopā ar Džeku Eikelu un Džeisonu Pominvilu. Viņš laukumā pavadīja 15:10 minūtes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, bet bloķēja vienu pretinieku metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Spēli latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentus.

Girgensons šajā sezonā guvis vienus vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlējis, bet bez punktiem viņš aizvadīja jau 13. spēli pēc kārtas.

Aizvadītajā mačā "Blue Jackets" izvirzījās vadībā ar 3:0, kad otrajā trešdaļā precīzi meta Pjērs-Luks Dubuā, bet trešajā periodā "golus" guva Artēmijs Panarins un Būns Dženers, . "Sabres" pēdējās trešdaļas otrajā pusē steidza atspēlēties, tomēr ar Sema Reinhārta un Evandera Keina vārtiem bija par maz.

"Sabres" ar 14 punktiem 21 spēlē ir pēdējā vietā NHL Austrumu konferences kopvērtējumā, taču visā līgā Bufalo apsteidz tikai Arizonas "Coyotes", kam ir par punktu mazāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!