Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons vēl joprojām nav atguvies pēc gūtā savainojuma kādā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačiem, taču laukumā varētu atgriezties kuru katru dienu, atklāja viņa pārstāvētās Bufalo "Sabres" vienības galvenais treneris Dens Bilsmā.

Kā zināms, pirms pusotras nedēļas mačā pret Sanhosē "Sharks" vienību brīdī, kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas piecas minūtes, "Sharks" uzbrucējs Tomijs Vingelss notrieca latvieti, kā dēļ Girgensonam bija jādodas uz ģērbtuvēm.

"Girgensons vēl joprojām nav atguvies no gūtā savainojuma, tāpēc pirmdien gaidāmajā mačā viņš nepiedalīsies," portālā "sabres.buffalonews.com" citēts Bilsmā. "Tiesa, hokejists uz ledus varētu atgriezties kuru katru dienu."

Pirmdien "Sabres" savā laukumā uzņems Sentluisas "Blues" vienību. Šī būs jau ceturtā cīņa pēc kārtas, kurā nepiedalīsies Girgensons, kurš vēl joprojām palicis savainoto spēlētāju sarakstā.

Pašlaik "Sabres" piedzīvojusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs šosezon 17 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī izpelnījies neitrālu lietderības koeficientu.

Ar 18 punktiem 20 spēlēs "Sabres" ieņem septīto vietu Atlantijas divīzijā, bet Austrumu divīzijā tā ierindojas 12.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!