Foto: AFP/Scanpix
Abas piektdienas spēles Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā beidzās ar papildlaiku un "play-off" sērijā vadībā izvirzījās komandas, kas guva šīs uzvaras - Bufalo "Sabres" un Nešvilas "Predators".

Bufalo "Sabres" jau pirmajā trešdaļā izvirzījās pārliecinošā vadībā spēlē ar Filadelfijas "Flyers" – 3:0, taču latviešu uzbrucēja Oskara Bārtuļa pārstāvētais klubs līdz trešā perioda sestajai minūtei bija izlīdzinājis rezultātu, un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks.

Mačs noslēdzās papildlaika sestajā minūtē, kad Tailers Eniss uztvēra "Flyers" vārtsarga Maikla Lītona atvairīto ripu un raidīja vārtos. Jāpiebilst, ka spēle sākās un beidzās ar Enisa gūtiem vārtiem – viņš atklāja šā mača rezultātu trešajā minūtē.

Nešvilas "Predators" un Anaheimas "Ducks" mačā ritēja līdzīgāka spēle, pa kārtai izvirzoties vadībā vienai un otrai komandai. Uzvaras vārtus papildlaika pašā sākumā guva Džareds Smitsons, un "Predators" nonāca vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas nākamajā Stenlija kausa kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!