Šodien Latvijas izlase aizvadīja kārtējo treniņu pirms vakarā gaidāmās spēles ar Kanādas izlasi. Tikmēr tiek lemts par sastāva papildinājumiem. Latvijas izlase plāno otrajam posmam pieteikt uzbrucēju Kasparu Daugaviņu.
Šī rīta īsajā izlases treniņā, līdzīgi kā vakar, Kaspars Daugaviņš jau tika pārcelts uz pirmo "sarkano" maiņu, kur ieņēma cita uzbrucēja Grigorija Panteļejeva vietu. Tikmēr Panteļejevs treniņu aizvadīja baltas krāsas kreklā.

Kā informēja LHF izpilddirektors Māris Baldonieks, Latvijas izlase otrajam posmam plānojot pieteikt vismaz vienu uzbrucēju un tas, visticamāk, būšot Kaspars Daugaviņš, kas gatavojās ar komandu visu treniņprocesu, arī pirmajā kārtā. Tiesa vēl oficiāls pieteikums IIHF neesot iesniegts, tomēr M.Baldonieks norādīja, ka Daugaviņš tikšot pieteikts.

Attiecībā uz Grigorija Panteļejeva tālāko statusu komandā, M.Baldonieks apgalvoja, ka hokejists arī turpmāk būs izlases rīcībā, jo sastāvam varot pieteikt divus jaunus hokejistus, neizslēdzot no sastāva kādu no iepriekš pieteiktajiem 23 hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!