Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā uzvaru sēriju, spēlējot bez Sanda Ozoliņa sastāvā, turpina Sanhosē "Sharks", kas aizvadītajā naktī viesos ar 3:2 pieveica Čikāgas "Blackhawks" un izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas.
Ozoliņam šī bija jau 11.izlaistā spēle pēc kārtas. Pēdējo reizi "haizivju" rindās viņš laukumā parādījās 14.februārī, kad "Sharks" savā laukumā ar 2:3 zaudēja Edmontonas "Oilers".

Uzvarot astoto spēli pēc kārtas, "Sharks" ir atkārtojis kluba rekordu. Iepriekšējo reizi astoņas reizes pēc kārtas "haizivīm" izdevās uzvarēt 2006.gada aprīļa sākumā. Tāpat "Sharks" uzvarēja jau sestajā spēlē pēc kārtas viesos un arī tas ir atkārtots kluba rekords. Sanhosē vienībai šosezon ir labākais rādītājs izbraukuma spēlēs visā līgā.

"Sharks" labā vārtus guva Džonatans Čīčo, Kails Maklārens un Patriks Marlo, bet "Blackhawks" labā vārtus guva Brents Sībruks un Džonatans Tīvss.

Pirms spēles Čikāga tika godināti divi no visu laiku izcilākajiem "Blackhawks" spēlētājiem Bobijs Hals un Stens Mikita, taču vietējiem līdzjutējiem svētkus sabojāja "haizivju" uzvara.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 68 spēlēs izcīnītiem 86 punktiem ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!