Foto: AFP/Scanpix
Arī sestdienas spēlē Latvijas aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētajai Dalasas "Stars" komandai neizdevās uzlabot savu situāciju attiecībā uz iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā, jo tika piedzīvots sestais zaudējums pēc kārtas, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar 1:3 piekāpjoties Losandželosas "Kings".

Vienīgos vārtus "Stars" labā otrā perioda sākumā guva Breds Ričardss, izlīdzinot tābrīža rezultātu – 1:1. Taču trešajā trešdaļā sekoja divi beztabildes vārti no "Kings", un Dalasas komanda bija spiesta samierināties ar kārtējo zaudējumu. Savukārt "Kings" svinēja uzvaru, neskatoties uz divu savu rezultatīvāko spēlētāju iztrūkumu – jau ziņojām par Anžes Kopitara operāciju, spēlēt nevar arī Džastins Viljamss.

Kārlis Skrastiņš, kurš iepriekšējās četras spēles izlaida savainojuma dēļ, laukumā pavadīja 13 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu, -1.

Pēc šā zaudējuma Dalasas "Stars" no astotās vietas Rietumu konferences kopvērtējumā atpaliek par pieciem punktiem un divām pozīcijām, bet regulārajā čempionātā viņiem atlicis aizvadīt vēl piecas spēles. Savukārt Losandželosas "Kings" pacēlās uz ceturto vietu. Rietumu konferencē iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā jau garantējušas trīs komandas – regulārā čempionāta uzvarētāji Vankūveras "Canucks", Sanhosē "Sharks" un Detroitas "Red Wings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!