Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien pārliecinošu uzvaru izcīnīja Kārļa Skrastiņa pārstāvētais klubs Dalasas "Stars", kas ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) pieveica Stenlija kausa pašreizējos īpašniekus Čikāgas "Blackhawks".

Skrastiņš laukumā bija 19:17 minūtes, bloķēja četrus pretinieku metienus, trīs reizes pielietoja spēka paņēmienus, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs "+1".

Dalasas komandai pa vieniem vārtiem mačā guva Stīvs Ots, Džeimijs Benns, Brendans Morovs, Džeisons Viljamss un Brendans Sīgals. "Stars" vārtsargs Kari Lehtonens atvairīja visus 23 metienus un aizvadīja 16."sauso" spēli NHL karjerā.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Stars" ar 84 punktiem 71 spēlē pakāpās uz sesto vietu. Rietumu konferencē ir ļoti spraiga cīņa par iekļūšanu Stenlija kausā, jo trešajā vietā esošajai Sanhosē "Sharks" ir 90 punkti, bet desmitajā vietā esošajai Anaheimas "Ducks" ir 81 punkts. Sīvi par iekļūšanu "play off" Rietumu konferencē cīnās arī "Blackhawks", kas ar 84 punktiem noslīdēja uz septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!