Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien rezultatīvu piespēli izdarīja latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, palīdzot Dalasas "Stars" izcīnīt svarīgu uzvaru un ar 8:2 (1:0, 3:1, 4:1) sagraut Rietumu konferences līderus Sanhosē "Sharks".

Skrastiņam tas bija 13.rezultativitātes punkts šajā sezonā. Visā mačā latviešu aizsargs nospēlēja 22 minūtes, divreiz pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs "+1".

"Stars" labā pa diviem vārtiem guva Maiks Ribeiro un Brendans Morovs, bet pa vieniem Breds Ričardss, Tobijs Petersens, Brendons Sīgals un Stīvs Ots. "Haizivīm" vārtus guva Dens Boils un Divains Setoguči.

Vēl vienā mačā Filadelfijas "Flyers", spēlējot joprojām bez Oskara Bārtuļa, ar pēcspēles metienu sērijā 3:4 zaudēja Našvilas "Predators". Bārtulis izlaida jau devīto spēli pēc kārtas.\ un pēc Vankūveras olimpiskajām spēlēm vēl nav spēlējis.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 77 punktiem 69 spēlēs noslīdēja jau uz septīto vietu. Savukārt Rietumu konferencē "Stars" ar 73 punktiem ieņem 12.vietā, par septiņiem punktiem atpaliekot no astotās vietas, kas dod tiesības spēlēt Stenlija kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!