Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien ar rezultatīvu piespēli izcēlās Kārlis Skrastiņš, tomēr viņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars" savā laukumā ar 3:6 (0:0, 2:2, 1:4) piekāpās vienai no savām konkurentēm Rietumu konferencē Sanhosē "Sharks".

Skrastiņš otrā perioda sestajā minūtē mazākumā palīdzēja Tobijam Petersenam panākt 2:0 "Stars" labā. Latviešu aizsargam tā bija ceturtā rezultatīvā piespēle sezonā, bet vēl viņš šosezon ir guvis trīs vārtus.

Mačā Skrastiņš laukumā bija 15:01 minūti, reizi pielietoja spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

Lai gan "Stars" otrajā periodā panāca 2:0, "Sharks" līdz otrā perioda 13.minūtei jau izlīdzināja rezultātu, bet trešā perioda sākumā izvirzījās vadībā jau ar 4:2. "Stars" vienus vārtus gan atguva, taču mača izskaņā "haizivis" divreiz ripu raidīja tukšos "Stars" vārtos. "Stars" labā vēl vārtus guva Maiks Ribeiro un Džeimijs Benns. "Sharks" labā pa diviem vārtiem guva Denijs Hītlijs un Džo Torntons, bet pa vieniem – Raians Klovs un Torijs Mitčels.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Stars" ar 82 punktiem 70 spēlēs noslīdēja uz septīto vietu. Rietumu konferencē ir ļoti spraiga cīņa par iekļūšanu Stenlija kausā, jo trešajā vietā esošajai Sanhosē "Sharks" ir 89 punkti, bet devītajā vietā esošajai Našvilas "Predators" ir 80 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!