Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers svētdien atzina, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Maskavas CSKA lieliski nospēlēja abu komandu vārtsargi.

Foto galerija

Kā ziņots, KHL regulārā čempionāta pēdējā mājas spēlē Rīgas "Dinamo" zaudēja pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 1:2.

"Pirmo trešdaļu aizvadījām labi, bet otrajā trešdaļā bija kļūdas, taču tik saspringtās spēlēs tā gadās," pēc mača teica Šuplers. "Abas komandas izveidoja vairākus bīstamus uzbrukumus un lieliski nospēlēja abu komandu vārtsargi."

"Pusspēli spēlējām ar trīs virknējumiem un mača beigās tas atstāja zināmu iespaidu, jo spēlētāji bija noguruši un viņiem bija grūti cīnīties. Taču es priecājos, ka viņi atdeva visus spēkus, lai izcīnītu šo svarīgo punktu. Pēcspēles metienu sērija ir loterija un tajā šoreiz paveicās pretiniekam," piebilda Šuplers.

"Bija saspringta spēle, kas noteikti patika skatītājiem," pēc mačā izteicās CSKA galvenais treneris Sergejs Ņemčinovs. "Zinājām, ka Rīgas "Dinamo" pēdējās spēlēs ir uz viļņa, tāpēc šim mačam rūpīgi gatavojāmies. Lieliski nospēlēja visa komanda, teicami spēlēja mūsu vārtsargs un esmu priecīgs par šiem diviem punktiem, kas ir ļoti svarīgi cīņā par septīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc 53 spēlēm CSKA komanda ar 81 punktu ieņem septīto vietu, Rīgas "Dinamo" kontā ir 78 punkti, bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai, kas atrodas devītajā vietā, ir 72 punkti. Gagarina kausa izcīņas turnīrā iekļūs konferences astoņas labākās vienības.

Tagad KHL regulārajā čempionātā paredzēts pārtraukums sakarā ar Vankūveras olimpiskajām spēlēm, bet marta sākumā Rīgas "Dinamo" izbraukumā aizvadīs pēdējās trīs spēles KHL regulārajā čempionātā, tiekoties ar Omskas "Avangard", Astanas "Baris" un Ufas "Salavat Julajev" vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!