Mača liktenis tika izšķirts otrajā trešdaļā, kad mēs pēc taktiskām kļūdām ielaidām trīs vārtus, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Maskavas "Dinamo" komandu piektdien atzina Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā "Dinamo" savā laukumā zaudēja ar rezultātu 4:5 (1:2, 1:3, 2:0).

"Šīs spēles iznākums tika izšķirts otrajā trešdaļā, kad mēs pieļāvām taktiskas kļūdas, ielaidām trīs vārtus un nonācām zaudētājos ar 2:5," pēcspēles preses konferencē teica Šuplers. "Trešajā trešdaļā pamainīju spēlētāju virknējumus, un man prieks, ka puiši tomēr guva divus vārtus un cīnījās līdz pēdējam."

"Maskavas "Dinamo" līmenis ir ļoti augsts. Šajā komandā spēlē labi hokejisti, kuri lielisko izmanto savas iespējas gūt vārtus," piebilda Šuplers.

"Spēlētājiem pietrūks svaigums, jo muguras traumas dēļ nespēlēja Martins Karija, līdz ar to bija nepieciešams veikt korekcijas sastāvā," teica Šuplers, piebilstot, ka Karijam sestdien tiks veikta medicīniskā apskate, pēc kuras varētu būt lielāka skaidrība par viņa traumu.

"Labi iesākām šo spēli un otrajā trešdaļā labi slidojām, tāpēc pretinieks dažkārt netika mums līdzi," pēc mača atzina Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Andrejs Homutovs. "Iemetām piecus vārtus un spēlētāji pazaudēja koncentrēšanos, kas noveda pie tā, ka Rīgas komanda gandrīz atspēlējās."

"Trešā trešdaļa mums bija smaga, tāpēc priecājos, ka komanda izturēja un mēs izcīnījām šos trīs punktus Rīgā," izteicās Homutovs.

"Bija uzdevums spēlēt agresīvi, tāpēc es nedomāju, ka mēs nospēlējām rupji. Hokejs ir tāda spēle, kurā rezultātu var sasniegt ar agresīvu cīņu jebkurā laukuma vietā," daudzos abu komandu noraidījumus komentēja Homutovs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 37 spēlēs pašlaik ieņem devīto vietu, par vienu punktu atpaliekot no Čerepovecas "Severstaļ" vienības, kas atrodas astotajā vietā.

Rīgas "Dinamo" komandai šogad atlicis aizvadīt vēl tikai vienu spēli, kad tā 29.decembrī spēkosies ar Maskavas CSKA komandu. Savukārt jau 3.janvārī Rīgas "Dinamo" uzsāks sezonas tālāko izbraukuma sēriju, kuras laikā apciemos Novosibirsku, Novokuzņecku un Habarovsku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!