Foto: F64
Centāmies glābt spēli, taču rupja kļūda trešajā trešdaļā mums neļāva izcīnīt uzvaru, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Novokuzņeckas "Metallurg" komandu svētdien atzina Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā "Dinamo" izbraukumā zaudēja ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:1, 1:1).

"Dinamo" labā vārtus guva Ģirts Ankipāns, kurš realizēja skaitlisko vairākumu, un Maiks Iguldens, bet mājiniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Aleksejs Krivčenkovs, Alberts Višņakovs un Deniss Stasjuks.

"Pirmās divas trešdaļas aizvadījām ne pārāk labi," kluba "Metallurg" mājaslapā internetā citēts Šuplers. "Pirms trešās trešdaļas man nācās ieviest kārtējās korekcijas spēlētāju virknējumos. Centāmies glābt spēli, taču pēc tam, kad panācām neizšķirtu rezultātu 2:2, pieļāvām rupju kļūdu - ielaidām vārtus pēc septiņām sekundēm."

"Tā kļūdīties, protams, nedrīkst. Analizēsim spēli, tiksim skaidrībā ar zaudējuma iemesliem un cerams, ka nākotnē tik rupjas kļūdas vairs nepieļausim," piebilda Šuplers.

"Šai spēlei gatavojāmies ļoti nopietni. Gribējām iepriecināt savus skatītājus ar skaistu spēli un uzvaru," pēc mača atzina "Metallurg" galvenais treneris Dmitrijs Parhomenko. "Man prieks, ka aizvadījām labu maču, izņemot pirmās 15 minūtes trešajā trešdaļā. Esam jau atradinājušies no uzvarām, kas atstāj lielu iespaidu uz spēlētāju psiholoģiju tieši mača galotnēs."

"Gribu pateikt īpašu paldies mūsu vārtsargam Aleksandram Vjuhinam, kurš aizvadīja lielisku spēli," piebilda Parhomenko.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 47 punktiem 39 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, par trīs punktiem atpaliekot no Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības, kas atrodas astotajā vietā.

Rīgas "Dinamo" komanda jau 5.janvārī turpinās šīs sezonas tālāko izbraukuma sēriju ar maču pret Novosibirskas "Sibirj", kurā spēlē Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, bet 7.janvārī "Dinamo" tiksies ar Habarovskas "Amur" vienību, kuru pārstāv latviešu hokejists Aleksejs Širokovs.

Savukārt nākamo mājas spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs tikai 14.janvarī, kad uzņems Jekaterinburgas "Avtomobilist" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!