Foto: F64
Spēlētāji labi nocīnījās aizsardzībā un tā bija visas komandas uzvara, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mača ar Toljati "Lada" komandu piektdien atzina Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Jau ziņots, ka aizvadītajā mačā "Dinamo" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:0, 1:1).

Foto galerija

"Interesanta spēle, kas patika skatītājiem. Labi nospēlējām aizsardzībā un izmantojām savus momentus," pēcspēles preses konferencē teica Šuplers. "Tomēr "Lada" hokejisti labi spēlēja pretuzbrukumos un dažās epizodēs mums klājās diezgan grūti. Spēlētāji izpildīja pirms spēles dotos uzdevumus, tāpat lieliski nospēlēja vārtsargs Edgars Masaļskis. Visi puiši labi darbojās aizsardzībā un tā bija komandas uzvara."

Šuplers atzina, ka Jānis Sprukts mača beigu daļu aizvadīja ar muskuļu sāpēm, tāpēc viņš ir pateicīgs uzbrucējam par parādīto cīņassparu. "Cerams, ka ārsti labi pastrādās un Sprukts nākamajā mačā varēs spēlēt."

"Savukārt Maikam Iguldenam ir spēcīgi sasita mugura un šī trauma pagaidām izskatās nopietna. Viņam ir lielas sāpes, un nākamajā mačā viņš, visticamāk, nespēlēs," piebilda Šuplers

"Galvenais zaudējuma iemesls - mēs nesekmīgi nospēlējām vairākumā, jo bija slikta metienu realizācija. Spēlētāji pieļāva individuālas kļūdas, ko pretinieks izmantoja," pēc mača teica "Lada" komandas treneris Sergejs Svetlovs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 34 spēlēs šobrīd ieņem devīto vietu, taču tikpat punktu ir arī Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ieņem astoto vietu.

Rīgas "Dinamo" svētdien savā laukumā uzņems baltkrievu vienību Minskas "Dinamo", ko pārstāv latviešu hokejists Kaspars Saulietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!