Ļoti slikti iesākām maču, ļaujot pretiniekam pārņemt iniciatīvu, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Čeļabinskas "Traktor" komandu sestdien atzina Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Foto galerija

Kā ziņots, aizvadītajā mačā "Dinamo" savā laukumā zaudēja ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:1, 1:0).

"Mača sākumā neievērojām disciplīnu un nopelnījam daudz noraidījumus," pēc mača secināja Šuplers. "Arī mums bija daudz iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr izmantojām tikai divas. Spēlējot mazākumā atstājam daudz spēka, kas pietrūka tieši mača beigās."

Tomēr Šuplers izteicās, ka lielajam spēļu maratonam, kad ik pēc dienas Rīgas "Dinamo" būs jāaizvada astoņas spēles, spēka pietiks. "Ļoti daudz kas atkarīgs no tā, kā mēs iesākam maču - ja sākumā nepieļaujam kļūdas, tad varam sekmīgi nospēlēt visu spēli."

"Aizvadītajā spēlē ar spēlētāju parādīto sniegumu otrajā un trešajā trešdaļā esmu apmierināts," piebilda Šuplers.

Savukārt par komandas jaunieguvumu uzbrucēju Mārtiņu Karsumu Šuplers teica, ka viņam ir idejas, ka viņu iespēlēt, bet vēl tās neatklāja. "Man ir divi varianti un gan jau atradīšu optimālo."

Savukārt kluba "Traktor" galvenais treneris Andrejs Nazarovs pēc mača bija lakonisks. "Abām komandām šie punkti bija ļoti nepieciešami un abas komandas ļoti centās. Pateicos saviem spēlētājiem par atdevi visas spēles garumā, kas mums garantēja šos trīs punktus."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 56 punktiem 43 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības, kas atrodas astotajā vietā.

Šajā mājas sērijā Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs vēl divas spēles - ar dienas pārtraukumu Rīgā viesosies arī Magņitogorskas "Metallurg" un Maskavas "Spartak" vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!