Foto: F64

Latvijas hokeja izlase pēc sešām dienām dosies uz divām pārbaudes spēlēm viesos pret Vāciju, tomēr vēl šobrīd nav zināms valstsvienības sastāvs šiem mačiem, informē Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas hokejisti 17. un 18.decembrī aizvadīs divas pārbaudes spēles Vācijā, uz kurām dosies 16.decembrī. Kā otrdien LHF valdes sēdē atzinis LHF ģenerālsekretārs Māris Baldonieks, daudzi Latvijas hokejisti šobrīd ir savainoti, tādēļ šajos mačos valstsvienība nebūs spēcīgākajā sastāvā. Tomēr pagaidām arī nav zināms kandidātu saraksts, tas tiekot precizēts un būs zināms tuvākajās dienās.

Jau ziņots, ka šajos mačos Latvijas izlasi nevadīs galvenais treneris Teds Nolans, kurš šobrīd trenē Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Bufalo "Sabres". Tāpēc Latvijas hokeja izlasi pārbaudes spēlēs pret Vācijas valstsvienību vadīs Teda Nolana asistenti Toms Kūlens un Kārlis Zirnis.

Tāpat sakarā ar to, ka vairāki izlases spēlētāji būs aizņemti savos klubos un pievienosies vienīgi Vācijā, pirms pārbaudes spēlēm tiks aizvadīts tikai viens kopīgs ledus treniņš

Kā ziņo Vācijas hokeja federācija, šīs abas pārbaudes spēles televīzijā netiks translētas, līdz ar to tās nebūs iespējams vērot arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!