Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" ir "izlikuši pārdošanā" vairākus kluba spēlētājus, ieskaitot Ronaldu Ķēniņu, vēsta vietējie mediji.

Tā kā arī šosezon komanda neiekļūs izslēgšanas spēļu turnīrā, līdz 29. februārim, kad beidzas NHL spēlētāju pārdošanas termiņš, tā vēlas atbrīvoties no vairākiem hokejistiem, ieskaitot tos, kas spēlē "Canucks" fārmklubā, Jutikas "Comets", un viens no tiem ir arī latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, ziņo portāls "Vancitybuzz".

Citiem NHL klubiem "Canucks" bez Ķēniņa piedāvā pārpirkt arī metu Barkovski, Lindenu Veju, Ādamu Kraknelu, Krisu Higinsu, Brendonu Prustu un Janiku Vēberu, savā "Twitter" kontā paziņojis respektablais NHL speciālists Bobs Makenzijs.

Ķēniņš un Vejs pēc šīs sezonas kļūst par ierobežoti brīvajiem aģentiem, pārējiem, izņemot Higinsu, kam vēl ir spēkā līgums uz vienu gadu, kļūst par brīvajiem aģentiem.

Portāls norāda, ka Vejs un Ķēniņš ir tikai 24 gadus veci spēlētāji, kam ir augsts NHL potenciāls, līdz ar to viņi varētu pievienoties kādam citam klubam, kas šosezon nav iekļuvis Stenlija kausa izcīņā, lai pastiprinātu komandu uz nākamo sezonu. Savukārt "Canucks" interesēs, pārdodot šos hokejistus varētu būt augstāka drafta izvēles iegūšana, raksta "Vancitybuzz".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!