Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jau ceturto zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos ceturtdien piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo", ko trenē latviešu speciālists Harijs Vītoliņš.

Maskavas klubs izbraukumā ar 3:4 (1:0, 1:2, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

Karsums šim mačam pieteikts nebija, jo hokejists ir iedzīvojies savainojumā. Papildlaikā uzvaras vārtus mājiniekiem iemeta bijušais Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" hokejists Filips Novāks, kurš izcēlās jau pagarinājuma 35.sekundē.

Tikmēr zaudējumu piedzīvojusi viena no Rīgas komandas sīvākajām konkurentēm cīņā par izslēgšanas spēlēm Minskas "Dinamo' no Baltkrievijas, kas izbraukumā ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) piekāpās Zagrebas "Medveščak" hokejistiem no Horvātijas.

Savukārt pie kārtējās grūtās uzvaras tikuši pašreizējie Gagarina kausa glabātāji Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā ar 5:4 (2:1, 3:0, 0:3) pārspēja Magņitogorskas "Metallurg".

Visas līgas un Rietumu konferences līdervienība šobrīd ir Maskavas CSKA, kas izcīnījusi 90 punktus 41 spēlē. Tikmēr Maskavas "Dinamo" klubs ar 67 punktiem 43 spēlēs ir tikai septītie Rietumos, bet Rīgas "Dinamo" ar 53 punktiem ir 12.vietā konferencē, no izslēgšanas spēlēm atpaliekot par desmit punktiem.

Tikmēr Austrumos labākā šobrīd ir Novosibirskas "Sibirj", kas izcīnījusi 79 punktus 42 spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!