Foto: F64

Latvijas Hokeja federācija publiskojusi valstsvienības spēļu grafiku gaidāmajai sezonai, līdz ar to kļuvis zināms, ka novembrī savās mājās norisināsies pārbaudes turnīrs, bet pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas astoņas pārbaudes spēles.

No 5. līdz 7. novembrim Latvija uzņems pārbaudes turnīru "Euro Ice Hockey Challenge" ietvaros. Tajā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Itālijas un Japānas izlases.

2016.gada februārī Latvijas izlase plāno aizvadīt divas pārbaudes spēles ar Kazahstānas izlasi. Pagaidām vēl nav precizēts, kur notiks šie mači, taču tie paredzēti laika posmā no 8. līdz 14. februārim.

Savukārt gatavojoties pasaules čempionātam, "Euro Ice Hockey Challenge" ietvaros Latvijas izlase vispirms divas reizes izbraukumā spēkosies Dāniju (6. līdz 10. aprīlis), kam sekos četras spēles savā laukumā – divi mači ar Baltkrieviju (15. un 16. aprīlis) un divas spēles ar Vāciju (22. un 23.aprlīlis). Sagatavošanās cikla noslēgumā Latvijas izlase divreiz tiksies ar Šveici (laika posmā no 27. aprīļa līdz 1.maijam).

Jau vēstīts, ka Latvijas izlasei pasaules čempionātā pretiniekos būs Krievija, Zviedrija, Čehija, Šveice, Norvēģija, Dānija un Kazahstāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!