Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Nākamnedēļ "Arēnā Rīga" risināsies Latvijas un Krievijas hokeja leģendu draudzības spēle, kas veltīta ilggadējam trenerim Vladimiram Jurzinovam, informē Rīgas "Dinamo".

Spēli rīko Rīgas "Dinamo" sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju. Spēles sākums pulksten 17:00.

Šajā hokeja spēlē uz ledus izies Latvijas un Krievijas hokeja leģendas, kas dažādos laikos sasnieguši visaugstākās hokeja virsotnes, spēlējot, gan nacionālo izlašu sastāvos olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātos, gan klubu komandu sastāvos, kā arī lielākā vai mazākā mērā savas karjeras laikā ir bijuši saistīti ar Vladimiru Jurzinovu.

Latvijas hokeja veterānu komandas sastāvā uz "Arēnas Rīga" ledus izies tādi pazīstami hokejisti kā – Helmuts Balderis, Oļegs Znaroks, Mihails Šostaks, Aleksandrs Ņiživijs, Harijs Vītoliņš, Aleksandrs Beļavskis, Aigars Cipruss, Juris Opuļskis, Konstantīns Grigorjevs, Viktors Ignatjevs, Rodrigo Laviņš, Sergejs Naumovs u.c. Savukārt Krievijas hokeja leģendu komandas sastāvā spēlēs – Vladimirs Miškins, Aleksandrs Jakuševs, Vladimirs Lutčenko, Aleksejs Morozovs, Aleksejs Kasatonovs, Igors Varickis, Aleksejs Kovaļenko, Maksims Mihailovskis, Dmitrijs Gogoļevs, Aleksandrs Guskovs, Aleksandrs Koroļuks, Aleksandrs Haritonovs, Dmitrijs Subbotins, Viktors Gordijuks u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!