Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Hokeja speciālists Oļegs Znaroks visu savu uzmanību velta tikai viņa vadītajam Maskavas "Dinamo" klubam, nedomājot par spekulācijām saistībā ar Krievijas izlasi.

Kā zināms, Krievijas valstsvienība aizvadītajās Soču olimpiskajās spēlēs piedzīvoja neveiksmi, no sacensībām izstājoties jau ceturtdaļfinālā. Līdz ar to nestabils kļuvis pašreizējā izlases galvenā trenera Zinetulas Biļaļetdinova krēsls, un kā viņa aizstājējs tiek minēts tieši Znaroks.

"Nepievērsiet uzmanību šīm fantāzijām," sarunā ar laikrakstu "Sport-Express" paudis Znaroks. "Šobrīd darbs norit ar Maskavas "Dinamo", turklāt klāt ir sezonas galvenā daļa - Gagarina kausa izcīņa. Centīsimies trešo reizi pēc kārtas triumfēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu turnīrā, un komanda darīs visu iespējamo, lai tas izdotos. Visa mana uzmanība šobrīd ir tikai "Dinamo" virzienā. Par visu pārējo var runāt tikai pēc sezonas."

Tiesa, Znaroks atklāja, ka strādāt izlasē būtu katra speciālista augstākais karjeras punkts.

"Strādāt galvenajā komandā valstī - tie ir jebkura trenera griesti. Tāpēc šis jautājums šķiet retorisks," izteicās Znaroks, atbildot uz jautājumu, vai viņš būtu gatavs vadīt Krievijas izlasi.

No 2006. līdz 2011.gadam Znaroks bija Latvijas valstsvienības galvenais treneris, tomēr pēc neveiksmīgā pasaules čempionāta, kad komanda ar lielām mokām saglabāja vietu augstākajā divīzijā, viņš no amata tika atlaists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!