Foto: Reuters/Scanpix
Kārtējo uzvaru pasaules čempionātā ceturtdien izcīnīja Krievijas izlase, kas ar rezultātu 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) uzvarēja Dānijas valstsvienību.

Dānija kārtējo reizi spēli iesāka neveiksmīgi, un jau trešajā minūtē pēc Jevgēņija Medvedeva metiena no zilās līnijas vārtu augšējā stūrī nonāca zaudētājos, bet pēc trīs minūtēm Dānijas pretuzbrukumā pēc Larsa Ellera metiena ripa trāpīja pa Krievijas kapteiņa Iļjas Ņikuļina slidu un ielidoja vārtos. Tomēr 14.minūtē Krievija atkal izvirzījās vadībā, kad pēc saspēles atrada brīvo Jevgēņiju Malkinu, kurš ripu raidīja vārtos.

Pirmajā trešdaļā Krievija pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, tomēr cīņas turpinājumā komandas spēlēja līdzīgāk. Vairākus labus momentus neizmantoja Dānija, bet otrās trešdaļas vidū Dmitrijs Kaļiņins panāca 3:1 Krievijas labā. Arī atlikušajā spēles laikā komandas līdzīgi spēkojās, un vārtu gūšanas iespējas vairāk bija dāņiem, taču tās palika neizmantotas.


Portāls "Delfi" arī šogad līdzjutējiem piedāvā izvēlēties savu spēles zvaigzni. Pēc katras pasaules čempionāta spēles nobalso par savu mača favorītu!!!

$t1='krievija'; $t2='danija'; include("/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2012/delfistar/bestplayer5.inc");?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!