Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucēji Rūdolfs Balcers un Miks Indrašis pēc valstsvienības zaudējuma pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā norādīja, ka neizmantotās iespējas vairākumos šoreiz pamatīgi patraucēja cīņā par uzvaru.

Latvijas hokeja izlase ceturtdien ceturtdaļfināla spēlē sīvā cīņā ar rezultātu 2:3 piekāpās Zviedrijas izlasei, turnīru noslēdzot astotajā vietā.

"Nedaudz pietrūka, iemetām par vieniem vārtiem mazāk, lai arī bija savi momenti. Aizsardzībā "nokapājām". Neko darīt. Mēs mēģinājām spēlēt agresīvi tāpat kā viņi. Vairākums šodien galīgi kliboja. Viņi iemeta savus vārtu vairākumā, mēs neiemetām," pēc spēles intervijā televīzijas kanālam LTV7 teica Balcers.


Balcers savā debijas čempionātā izcēlās ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Viņš bija ļoti apmierināts ar pavadīto laiku valstsvienībā.

"Bija prieks uzspēlēt izlasē, jo pirms tam nezināju, ko gaidīt. Visi čaļi mani uzņēma ar atvērtām rokām. Beidzot bija iespēja uzspēlēt lielajā izlasē pret tādas klases spēlētājiem. Man ir uz ko tiekties. Šo čempionātu nekad neaizmirsīšu," viņš piebilda.

Savukārt Miks Indrašis stāstīja, ka spēlēšana pasaules čempionāta "play-off" mačā bija ļoti laba pieredze un viņš cer, ka tas man noderēs turpmākajā karjerā. Savukārt par maču pret Zviedriju viņš sacīja, ka pietrūka pavisam nedaudz.

"Zviedrija bija nedaudz labāka par mums, bet cepuri nost džekiem. Mēs varējām šajā mačā aizķerties. Kad nerealizējām vairākumu pieci pret trīs, tas bija spēles pagrieziena punkts," uzskata Indrašis.

$duelID=1005;$eventID=19;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!