Foto: LETA

Latvijas hokeja izlasei neizdevās nospēlēt visu spēli vienā līmenī, zaudējumu Krievijas hokeja izlasei skaidroja latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Kā ziņots, Latvijas izlase pasaules čempionāta pirmajā mačā sestdien ar rezultātu 2:5 (1:0, 0:2, 1:3) zaudēja Krievijas valstsvienībai, ko pagājušajā mēnesī reizi spēja uzvarēt pārbaudes mačā.

"Mums izdevās labs spēles sākums, un aizvadījām labas pirmās 20 minūtes. Tomēr otro periodu nenospēlējām tā, kā gribējām, un Krievija sameta pāris vārtus," intervijā Starptautiskajai hokeja federācijai (IIHF) stāstīja Bārtulis. "Izskatījās, ka nenospēlējām visas 60 minūtes. Tomēr šī spēle ir noslēgusies, un nākamā spēle būs jau rīt, tāpēc mums tagad ir jākoncentrējas tieši šai spēlei."


Tikmēr Latvijas izlases kapteinis Jānis Sprukts uzskata, ka viņa vienība "salūza" pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem.

"Kad Krievijas hokejisti izvirzījās vadībā, tad mēs salūzām psiholoģiskā ziņā, un mēs nespējām atsākt spēlēt tā, kā gribējām," IIHF oficiālajā mājaslapā citēts Latvijas uzbrucējs.

Nākamā spēle Latvijas izlasei būs svētdien, kad tā spēkosies ar Vāciju (plkst.21.15), bet pēc tam Latvijas hokejisti otrdien spēkosies ar Itāliju (plkst.17.15), ceturtdien ar Čehiju (plkst.21.15), 12.maijā ar Norvēģiju (plkst.13.15), 14.maijā ar Dāniju (plkst.17.15) un 15.maijā ar Zviedriju (plkst.21.15).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!