Foto: Sputnik/Scanpix
Krievijas hokeja izlases vārtsargs Sergejs Bobrovskis pirms gaidāmās pusfināla spēles ar Somiju atzinis, ka somi būs šā turnīra nopietnākie pretinieki.

"Uz spēles būs likts viss, šim mačam būs visaugstākā cena," izdevumam "Sport Ekspress" saka Bobrovskis, kurš izvēlēts par spēles vārtsargu. "Nevienu spēlētāju somiem izcelt negribu, šajā turnīrā visa komanda spēlē ļoti vienoti un organizēti. To mums parādīja jau Eirotūress spēles, kurās mēs ar somiem tikāmies pirms pasaules čempionāta. Tā ir disciplinēta komanda, kas cieši strādā aizsardzībā."

Bobrovskis norāda, ka izlase atceroties zaudējumu čehiem 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs, taču par revanšu nedomājot. "Par kaut kādu revanšu runāt nav vērts, jāgatavojas katrai spēlei atsevišķi un laukumā jādodas ar vēsu galvu," uzsver hokejists. "Personiskus aizvainojumus un pārdzīvojumus nav ko izrādīt, ir jārīkojas atbilstoši situācijai. Rūgtums pēc tās spēles, protams, ir palicis, jo es taču biju tajā komandā. To noskaņojumu, atmosfēru ģērbtuvēs ir smagi atcerēties."

Kā zināms, šāgada pasaules čempionāta pusfinālā Krievija tiksies ar Somiju, bet otrajā spēlē - Kanāda ar ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!