Foto: AFP/Scanpix
2013.gada pasaules hokeja čempionāta mačā otrdien Dānijas izlase ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Slovēnijas valstsvienību.

Mača rezultātu septītajā minūtē atklāja Roks Tičars, tomēr otrā perioda sākumā pēc dāņa Kima Stāla precīzā metiena rezultāts kļuva 1:1. Tičars 35.minūtē atguva slovēņiem vadību, bet sešas minūtes pēc trešā perioda sākšanās Mortens Madsens vēlreiz izlīdzināja rezultātu.


Spēles pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, tāpēc nācās spēlēt pagarinājumu. Dānijas hokejistiem vajadzēja divas minūtes, lai izrautu uzvaru. Uzbrukumā ripa nonāca pie Mortena Grīna, kurš devās uz vārtiem, apspēlēja pretinieku vārtsargu un raidīja ripu Slovēnijas "cietoksnī".

Stokholmas apakšgrupas kopvērtējumā Dānijai un Slovēnijai ir attiecīgi divi un viens punkts, kas dod septīto un pēdējo, astoto vietu. Tikmēr pirmo vietu ar astoņiem punktiem šobrīd ieņem Šveice, seši punkti ir Norvēģijai un Zviedrijai. Kanādas kontā pašlaik ir četri punkti, pa trim punktiem izcīnījušas Čehija un Baltkrievija.

$d_id=61; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2013/hockeystar2013/fe.php' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!