Foto: F64

Zviedrijas izlases hokejisti 2017. gada pasaules čempionātā ir lielākie huligāni, jo viņi ar savu augsto spēles līmeni ļoti apgrūtina pretinieku dzīvi, pēc zaudējuma sacīja Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase trešdien nerealizēja nevienu no astoņiem vairākumiem un ar rezultātu 0:2 piekāpās Zviedrijas valstsvienībai, piedzīvojot pirmo zaudējumu pasaules čempionātā.

"Mums ir sajūta, ka varējām izcīnīt vismaz punktu. Trešajā periodā mums bija pārsvars, taču daudzajos vairākumos neguvām vārtus," pēc spēles Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā citēts Daugaviņš.

"Zviedri, iespējams, ir vieni no lielākajiem huligāniem šajā turnīrā. Viņi labi pārvietojas pa laukumu, labi slido un rada haosu aizsardzības zonā," skaidroja uzbrucējs. "Mēs ticējām uzvarai. Mēs pirms tam izcīnījām trīs uzvaras un mums bija pārliecība, ka varam sacensties ar tādu komandu kā Zviedrija."

Tikmēr Zviedrijas izlases uzbrucējs Viljams Nīlanders atzina, ka Latvijas izlase parādīja cienījamu pretestību.

"Mēs spēlējām labi, un mūsu vārtsargs darbojās veiksmīgi. Šie izcīnītie trīs punkti ir ļoti svarīgi. Latvija ir neērta komanda, bet mēs izgājām laukumā koncentrējušies un darījām visu, ko varējām," teica Nīlanders.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!