Foto: F64

Latvijas hokeja izlase pirmdien ledus treniņu pirms otrdien gaidāmās pasaules čempionāta spēles aizvadīja nepilnā sastāvā.

Tiesa, treniņvietā bija ieradušies visi spēlētāji, bet 13 devās ledus laukumā, kamēr pārējie trenējās trenažieru zālē.

Uz ledus izgāja visi trīs vārtsargi Edgars Masaļskis, Kristers Gudļevskis un Ivars Punnenovs, no aizsargiem laukumā bija redzami pieredzējušais Rodrigo Laviņš, Māris Jass un debitants Jānis Jaks, savukārt no uzbrucējiem slidoja Andris Džeriņš, Gints Meija, Ronalds Ķēniņš, Koba Jass, Roberts Lipsbergs, Armands Bērziņš un Juris Štāls, kurš jau otrdien būs gatavs piedalīties gaidāmajā mačā pret Kazahstānu, lai gan svētdienas cīņā pret Vāciju nepiedalījās savainojuma dēļ.

Pēc svētdienas spēles Ķēniņa labo vaigu rotā rēta, kurai uzliktas trīs šuves. To viņš kādā no epizodēm no pretinieka slidas dabūjis pēc iemetiena.

Kā ziņots, Kazahstāna pirmdien no rīta treniņu nolēma atcelt.

Kazahstānas valstsvienība svētdien pēcpusdienā aizvadīja spēli pret Baltkrieviju, kurā atzina mājinieku pārspēku ar 1:4.

Kā ziņots, B apakšgrupā pēc divām kārtām pa sešiem punktiem ir Krievijai un ASV, Vācija ir trešā ar pieciem punktiem, bet tālāk ar trim punktiem seko Latvija un Baltkrievija. Viens punkts ir Kazahstānai, bet bez punktiem cīnās Somija un Šveice.

Sacensības Minskā ilgs līdz 25.maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!