Foto: AFP/Scanpix
Negaidītu uzvaru pasaules hokeja čempionāta spēlē sestdien izcīnīja Francijas izlase, ka ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) pārspēja Šveici.

Spēles pirmos vārtus pirmā perioda izskaņā guva Francijas izlase, kad ar precīzu raidījumu izcēlās Johans Auvitu. Cīņas turpinājumā abas vienības līdzīgi spēkojās, bet mača 33.minūtē Tedijs da Kosta duboltoja Francijas pārsvaru. Tomēr Šveicei ātri izdevās atspēlēties, kad līdz otrās trešdaļas beigām Damjēns Bruners guva divus vārtus pēc kārtas.

Trešās trešdaļas sestajā minūtē Gorans Bezina par rupju sitienu pretiniekam pa galvu saņēma 5+20 minūšu noraidījumu, un Francijai lielais vairākums izdevās teicams.Vispirms ar precīzu sitienu izcēlās Lorāns Menjē, bet nepilnu minūti vēlāk da Kosta vēlreiz meta precīzi, panākot 4:2. Atlikušajā vairākumā vārti vairs netika gūti. Pēdējās minūtēs Šveicei bija divu vīru vairākums, bet vārtus gūt viņiem neizdevās.


Portāls "Delfi" arī šogad līdzjutējiem piedāvā izvēlēties savu spēles zvaigzni. Pēc katras pasaules čempionāta spēles nobalso par savu mača favorītu!!!

$t1='francija'; $t2='sveice'; include("/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2012/delfistar/bestplayer5.inc");?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!