Foto: Reuters/Scanpix
Čehijas hokeja izlasei šogad pasaules čempionātā palīgā nedosies leģendārais Jaromīrs Jāgrs, vēsta ārzemju masu mediji.

Jāgra pārstāvētā komanda Filadelfijas "Flyers" otrdien izstājās no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas, tomēr 40 gadus vecais hokejists atteicies doties palīgā valstsvienībai.

Tikmēr cits "Flyers" uzbrucējs Jakubs Vorāčeks nesekos Jāgra piemēram un plāno pievienoties Čehijas valstsvienībai. Trešdien hokejists Filadelfijas klubā izies medicīnisko pārbaudi un, ja tajā neatklāsies kādas nopietnas veselības problēmas, steigsies palīgā savai izlasei.

Kā prognozēts, oficiāli apstiprināts fakts, ka Krievijas izlasei nepalīdzēs Aleksandrs Radulovs, kuram paredzēta ceļgala operācija. Hokejists otrdien sazinājies ar Krievijas valstsvienības vadību un informējis par gaidāmo operāciju.

Līdz ar Ņūdžersijas "Devils" iekļūšanu Stenlija kausa izcīņas nākamajā kārtā (pieveica tieši "Flyers") Krievijas izlasē šogad nebūs cita līdera Iļjas Kovaļčuka, kurš komandai palīdzējis ļoti bieži. "Patīkami, ka Stenlija kausā pirmo reizi spēlēšu konferences finālā. Pirmo reizi deviņu gadu laikā nedošos uz pasaules čempionātu, kas ir diezgan neparasti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!