Foto: Reuters/Scanpix
Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas hokeja izlasi spēlē pret Latviju negaida viegla pastaiga un krievu vārtu vīram Iļjam Sorokinam nenāksies salt. Tā uzskata Krievijas izlases vārtsargu treneris Rašits Davidovs, kuru citē krievu masu mediji.

Latvijas un Krievijas komandu principiālais duelis pasaules čempionāta ietvaros pirmdien Ķelnes arēnā sāksies pulksten 21:15. Krievijai spēle ir svarīga cīņā par pirmo vietu Ķelnes grupā, bet Latvijas izlasei, neatkarīgi no mača pret Krieviju, svarīgākā būs otrdien paredzētā spēle pret Vāciju. Tajā Latvijas un Vācijas hokejisti noskaidros pēdējo ceturtdaļfināla dalībnieci no Ķelnes grupas.

PASAULES ČEMPIONĀTA SPĒĻU KALENDĀRS/ REZULTĀTI
PASAULES ČEMPIONĀTA GRUPU KOPVĒRTĒJUMS

"Vārtsargu dalību spēlēs plānojām jau laicīgi, skatoties kalendāru. Šovakar ir vēlā spēle, bet rīt – pa dienas vidu. Tāpēc nolēmām sadalīt vārtsargus. Pirmajās spēlēs vārtos bija Andrejs Vasiļevskis, kuram vajadzēja iegūt vajadzīgo tonusu. Tagad vērtējam pirmā vārtsarga stāvokli, lai viņš labāk sagatavotos spēlei pret ASV," skaidro Davidovs, atgādinot, ka Krievijas un ASV spēlē izšķirsies Ķelnes grupas uzvarētājs.

"Sorokins, uzzinot, ka spēlēs pret Latviju, sāka savādāk gatavoties. Ļoti rūpīgi gatavojās. Pilnīgi droši, ka Sorokins nenosals vārtos, viņam būs daudz darba, mūs gaida smaga spēle," pārliecināts ir Davidovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!