Foto: Itar-Tass/Scanpix
Krievijas hokeja izlases līdzjutēji Ķelnes arēnā ar alu aplējuši Vācijas komandas uzbrucēju Patriku Hāgeru, kurš rupji nospēlēja pret krievu vienības kapteini Sergeju Mozjakinu, vēsta ārvalstu masu mediji.

Pirmā perioda 14. minūtē Hāgers laukuma vidū rupji nospēlēja pret Mozjakinu, kurš tikai ar komandas biedru un ārstu palīdzību varēja piecelties. Viens no Krievijas izlases līderiem devās uz ģērbtuvēm un spēlē vairs nepiedalījās.

https://twitter.com/russiahockey/status/861592999880536064?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.delfi.lv%2Fa%2F48812717

Tiesneši pēc konsultēšanās piesprieda Hāgeram noraidījumu līdz spēles beigām, bet, dodoties uz ģērbtuvēm, vācu hokejistam savu sodu sagādāja krievu fani – no tribīnēm viņa virzienā tika izliets alus.

Mozjakins, kamēr ritēja spēle, tika nogādāts slimnīcā. Sākotnēji bijušas aizdomas par smadzeņu satricinājumu, tomēr šī diagnoze nav apstiprinājusies. Par Krievijas kapteiņa tālāko dalību turnīrā komandas ārsti lems 10. maijā pēc atkārtotām pārbaudēm.

"Protams, ka tā bija rupjība. No muguras. Tā ir tīra diskvalifikācija," pēc spēles neapmierinātību ar vācu hokejista rīcību pauda Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Krievijas hokeja izlase šajā mačā uzvarēja ar 6:3, izcīnot trešo panākumu trīs spēlēs. Tagad Krievijai ir divu dienu atpūta, nākamo spēli tā aizvadīs 11. maijā pret Dāniju, bet 13. maijā spēlēs pret Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!