Foto: F64

Latvijas hokeja izlase, aizvadot priekšpēdējo pārbaudes spēli pirms gaidāmā pasaules čempionāta, "Euro Hockey Challenge" ietvaros pārliecinoši, ar 5:1 (3:0, 1:0, 1:1) pārspēja Slovākijas valstsvienību.

Spēles rezultāts tika atklāts pirmās trešdaļas vidū, bet pirmajā pārtraukumā ejot, Latvijas izlase jau bija vadībā ar 3:0, no kuriem divus vārtus guva Jānis Sprukts.

Turpinot prātīgu un pārdomātu spēli, Latvijas izlase otrā perioda beigās palielināja savu pārsvaru līdz četriem vārtiem, taču trešās trešdaļas sākumā Latvijas hokeja publikai labi zināmais slovāku aizsargs Milans Jurčina guva "goda" vārtus savas komandas labā.

Trešdaļas beigās laukumā risinājās tādas kaislības, kas piecēla kājās visus "Arēnā Rīga" sanākušos skatītājus - brīdi pirms spēles beigu signāla Dominiks Graņāks neatļauti kavēja solo uzbrukumā izskrējušo Kasparu Daugaviņu, un tiesnesis uz Slovākijas izlases vārtiem nozīmēja soda metienu. Daugaviņš to realizēja Zvaigžņu spēles cienīgā stilā, ripu līdz vārtiem vadot ar nūjas galu un pēc tam to paceļot pāri Janam Laco, gūstot piektos vārtus.

Portāls "Delfi" piedāvāja  šīsi spēles teksta tiešraidi!

$d_id=143; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2014/hockey2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!