Foto: F64

Latvijas hokeja izlasē gaidāmajā pasaules čempionātā nevarēs spēlēt arī aizsargs Artūrs Kulda, kuram pēc sezonas veikta operācija, portālam "sportacentrs.com" apstiprināja valstsvienība menedžeris Juris Štāls.

Kulda jau kļuvis par kārtējo spēlētāju, kurš nevarēs palīdzēt valstsvienībai. Jau vēstīts, ka Latvijas izlase pasaules čempionātā būs arī bez Mārtiņa Karsuma un Oskara Bārtuļa. Portāla rīcībā esot informācija, ka komandā, visticamāk, nebūs Arvīds Reķis un Herberts Vasiļjevs, kuri spēlē Vācijā.

Aizvadītajā sezonā Kulda pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Helsinku "Jokerit", 42 spēlēs gūstot vienus vārtus, izdarot piecas piespēles un tiekot pie lietderības koeficentu +14. Sešās Gagarina kausa spēlēs viņš rezultativitātes punktus neguva.

Jau iepriekš Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks sacīja, ka Kuldam šī sezona bijusi smaga, un viņš nezināja, vai ar aizsargu varēs rēķināties.

Kā zināms, Latvijas izlase galvenā trenera Leonīda Beresņeva vadībā pasaules čempionātam sāks gatavoties 21.martā un atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad treniņprocess aizritēja "Volvo" ledus hallē, šoreiz izlases mājvieta būs "Inbox.lv" arēna Piņķos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!