Foto: F64

Slovākijas hokeja čempionāta komandas Bratislavas "Slovan" un Latvijas izlases aizsargs Māris Jass guvis savainojumu, kas viņam liegs spēlēt sešas nedēļas, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Slovākijas čempionāta pusfināla sērijas pirmajā mačā, kurā "Slovan" ar 5:4 uzvarēja Trenčīnas "Dukla", Jasam ar ripu trāpīja pa neaizsargātu vietu uz kājas, ieplēšot kaulu. Līdz ar to viņam izslēgšanas spēles ir noslēgušās, un, visticamāk, viņš pat nepretendēs uz iekļūšanu Latvijas izlasē gaidāmajam pasaules čempionātam.

Jass šajā sezonā 39 "Slovan" spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja arī četras rezultatīvas piespēles. Savukārt sešās izslēgšanas spēlēs viņa kontā viena rezultatīva piespēle. Atgādinām, ka Bratislavas komandu pārstāv vēl viens Latvijas izlases kandidāts Aleksandrs Jerofejevs, kurš arī iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā.

Atgādinām, ka pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase 6. un 7. aprīlī Latvijas izlase aizvadīs spēles "Euro Hockey Challenge" turnīrā, tiekoties ar Čehijas valstsvienību. 11. un 13. aprīlī izbraukumā Latvijas izlase mērosies spēkiem ar dāņiem, bet 20. un 21. aprīlī mūsējie uzņems spēcīgo Krievijas izlasi, savukārt 30. aprīlī un 1. maijā izlase "Arēnā Rīga" aizvadīs pēdējās pārbaudes spēles ar frančiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!