Foto: F64

Nesen līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas "Capitals" noslēgušais aizsargs Kristofers Bindulis otrdien uzsācis treniņus ar Latvijas valstsvienību, kas gatavojas pasaules čempionātam, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

21 gadu vecais Bindulis aizvadīja debijas sezonu Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, kur pārstāvēja Augšezera Universitātes komandu "Lakers", šosezon 28 spēlēs gūstot vienus vārtus un veicot 11 rezultatīvas piespēles.

Marta sākumā "Capitals" komanda ar viņu noslēdza līgumu, un latvietis pievienojās šī kluba sistēmai. Šosezon viņš vēl neuzspēlēja Vašingtonas komandas fārmklubā Heršijas "Bears", taču nākamajā sezonā viņš jau varētu tur spēlēt bieži.

Savukārt trešdien Latvijas izlases treniņiem pievienosies cits aizsargs Jānis Jaks, kurš arī šo sezonu aizvadīja NCAA, spēlējot Amerikas Starptautiskās koledžas sastāvā. 27 spēlēs viņš guva piecus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Ceturtdien no rīta Latvijas izlase dosies uz Daugavpili, kur piektdien un sestdien ir paredzētas divas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!