Foto: F64
Pāris stundas pirms pasaules čempionāta pirmās spēles Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) publicējusi neoficiālo "spēka rangu", kur Latvija ierindota 13.pozīcijā.

Tradicionāli "spēka rangā" katra valstsvienība tiek raksturota ar kādu asprātīgu tekstiņu, un Latvijai veltīts šāds teikums – "Vai mēs varam nobalsot?"

IIHF "spēka rangā" līderpozīcija atvēlēta Krievijas izlasei, un tai veltīts komentārs: "Ir labi, ka uz rezervistu soliņa ir treneris Znaroks." Kanāda ir otrajā vietā, un komentārs ir veltīts slavenajam uzbrucējam Sindijam Krosbijam: "Laipni aicināti uz "Sidworlds2015.com". Labāko trijnieku noslēdz Somija ("Peka Rinne tavu vārtsargu apēdīs brokastīs").

Nākamajās pozīcijās ir Zviedrija ("Labāka par Kanādu (ceturtdaļfinālos)), Čehija ("Jāgrs un beidz karjeru? HAHAHAHA"), ASV ("Uzmanību! Spēlē bērni"), Slovākija ("Bez mūsu lielā zeļļa [Zdeno Haras] mūsu izredzes nav labas") un Šveice ("Nav nekā seksīgāka par kanādiešu treneri").

Ranga pēdējās divās vietās ir Slovēnija ("Sastāvā var būt arī sliktāki karaļi [Anže Kopitars]) un Austrija ("Puiši, naktis Prāgā nav nekā ko darīt. Nekā").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!