Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis savu spēlēšanu pasaules čempionātā vērtēja kā 50 pret 50, intervijā Latvijas Televīzijai sacīja pats sportists.

Šobrīd Masaļskis atlabst no meniska operācijas, kas tika veikta pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas Hantimansiskas "Jugra" rindās. Iepriekš Latvijas izlases vadība izteicās, ka Masaļskis noteikti varēs spēlēt čempionātā, bet pats vārtsargs nav tik optimistisks.

"Šodien treniņā mēģināju paslidot, bet ceļgals vēl sāpēja. Ārsti teica, ka uz pasaules čempionātu ar mani visam vajadzētu būt kārtībā, bet es teiktu, ka mana spēlēšana izlasē vērtējama kā 50 pret 50," Latvijas Televīzijai sacīja Masaļskis. "Pārbaudes spēlēs pret Baltkrieviju noteikti nespēlēšu, bet ceru, ka pret mačos Franciju jau varētu būt uz ledus."

Viņš uzsvēra, ka nevēlas sasteigt savu atgriešanos, lai nesaasinātu savainojumu. Tomēr Masaļskis izteicās, ka Latvijas izlases vārtsargi līdz šim pārbaudes spēlēs rādījuši labu sniegumu, izceļot Kristera Gudļevska sniegumu pirmajā spēlē pret Zviedriju.

Vēl ilggadējais Latvijas izlases vārtsargs skaidroja, ka Latvijas izlase turpina gatavoties pasaules čempionātam, un nevajadzētu satraukties par zaudējumiem pārbaudes spēlēs. "Izlasei vēl pievienosies vairāki spēlētāji, kuri būs labs pastiprinājums," sacīja vārtsargs, piebilstot, ka kādā no mačiem pret Baltkrieviju Latvijas izlasē varētu būt 90 procenti no optimālā sastāva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!