Foto: PantherMedia/Scanpix
MTG ("Modern Times Group") kompānijas televīzijas kanāli Latvijas teritorijā plāno raidīt 61 no 64 spēlēm pasaules čempionātā hokejā, kas sāksies jau nākamnedēļ.

Kā ierasts, visas Latvijas izlases spēles varēs redzēt TV3 tiešraidēs, bet kopumā MTG piedāvās gandrīz visus mačus – tie būs redzami TV6, "Viasat Sport Baltic" un 3+ kanālos. Plānots demonstrēt 61 spēles no Helsinkiem un Stokholmas.

Pasaules čempionāta hokejā atklāšanas spēle 4.maijā 12:10, kurā tiksies ASV un Francijas valstsvienības, ekskluzīvi tiks rādīta tikai "Viasat Sport Baltic" kanālā. Kopumā "Viasat Sport Baltic" čempionāta laikā piedāvās 27 tiešraides un 29 spēles ierakstā, no kurām vismaz 24 spēļu tiešraides būs redzamas tikai un vienīgi šī kanāla skatītājiem. Piemēram, trīs no sešām ¼ fināla un ½ fināla spēlēm varēs redzēt tikai "Viasat Sport Baltic".

Kā atklāja "TV3 Latvia" sporta raidījumu producents un "Viasat Sport Baltic" programmu direktors Toms Circenis, 2012.gada čempionātu komentēs "Viasat Sport Baltic" komentētāji Jānis Vuguls un Aivars Zahārovs, bijušais Latvijas izlases spēlētājs Oļegs Sorokins, vārtsargs Edgars Lūsiņš, Rīgas "Dinamo" video analītiķis Pēteris Groms, TV3 raidījuma "SuperBingo" vadītājs, šovmens Armands Simsons un komentētāji Toms Prāmnieks un Anatolijs Kreipāns. Spēļu starplaikos kanālā TV3 būs redzama "Viasat Sport Baltic" ekspertu studija, kuru vadīs Gustavs Terzens un hokeja žurnālists Armands Puče.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!