Foto: F64
Neoficiālajā Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rangā pasaules čempionāta laikā Latvijas izlase ierindota astotajā vietā ar komentāru: "Mēs ar katru dienu gribam kļūt skaļāki" ("As a group, we want to get louder every day"), uzsverot milzīgo līdzjutēju atbalstu spēļu laikā.

Šajā rangā valstu pozīcijām tiek pierakstīti asprātīgi komentāri. Ranga pirmajā vietā ir Zviedrija ar komentāru: "Šellefteo uzbrucējs [Oskars Mellers] ir ieradies". Otrajā vietā ierindota Krievija ("Ir laiks un vieta, lai uzvarētu Somiju"), bet ranga trešajā pozīcijā atrodas ASV ("Vai Pīters Laviolets strādās līdz 2016.gadam").

IIHF ranga ceturtajā pozīcijā atrodas Norvēģija ("Jūs viņu varat saukt par Roju Johansenu[galvenais treneris], bet mēs viņu saucam par Odinu"), piektajā vietā ir Čehija ("Ondržej Ņemec, tu esi nevaldāms vīrs"), bet labāko sešinieku noslēdz Kanāda ("Un atkal šim turnīram ir nozīme").

Septītajā vietā ir Vācija ("Opennheimers ir "spridzeklis""), astotā ir Latvija, bet pirmā desmitnieka beigās atrodas Francija ("Mēs varam uzvarēt kanādiešus no Kanādas, bet ne no Itālijas") un Itālija ([Markuss] Ganders sabojāja perfektu joku par picām").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!