Foto: F64

Neoficiālajā Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rangā Latvijas izlase ierindota 11. vietā ar komentāru: "Soči, mīlīt! Ozoliņš ir atpakaļ, un šoreiz tas ir personīgi" (Sochi, baby! Ozolins is back and this time it's personal).

Šajā rangā valstu pozīcijām tiek pierakstīti asprātīgi komentāri. Ranga pirmajā vietā ir pasaules čempione Zviedrija, pie kuras pierakstīts komentārs – "Vai tu tici mājas lāstiem? NĒ!"

Ranga otrajā vietā ir pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvēja Šveice ("Vai tu tici brīnumiem? GANDRĪZ"), trešajā vietā ir ASV ("Obamas hokeja ārpolitika darbojas"), bet ceturtajā vietā ir Somija, kas otro gadu pēc kārtas palika ceturtajā vietā. ("Vismaz mēs zinām, kā bez problēmām iziet caur metāla detektoru").

Piektā rangā ir Kanāda ("Veins [Greckis] un Mario [Lemjē] jau sākuši trenēties"), sestā – Krievija ("Nu...vismaz labi, ka dabūjām to ārā no mūsu sistēmas"), bet septītā – Čehija ("Te nu bija mūsu iespēja pārtraukt "mājas lāstu"). Kā zināms, 2015.gadā čempionāts norisināsies Čehijā.

Astotajā vietā ierindojusies Slovākija ("Varbūt mums jāsāk gatavot dzegužu pulksteņi), devītajā – Vācija ("Trīs reizes ātri saki "Švarcenegers"), bet labāko desmitnieku noslēdz Norvēģija (Nākamgad ģērbsimies kā grupa " Dimmu Borgir" (smagās metāla mūzikas grupa)).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!