Foto: F64
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Best4Sport TV" pasaules hokeja čempionāta laikā piedāvās video tiešraides no "Olybet - sporta bāri" fanu telts pie Kongresu nama.

Latvijas hokeja izlašu spēļu dienās portālā "Delfi" un "Best4Sport TV" varēs vērot īpašu ekspertu studiju, kurā hokeja zinātāji spriedīs par Latvijas izlases iespējām, potenciālu un cerībām. 30 minūtes pirms Latvijas izlases spēļu sākuma eksperti dalīsies prognozēs par gaidāmo dueli, bet cīņas gaitā izteiks savus vērojumus par hokejistu sniegumu. Savukārt pēc spēlēm hokeja zinātāji dos vērtējumu turpmākajām Latvijas izlases cerībām.

Sporta studiju vadīs Edgars Buļs un Linda Samsonova, bet eskpertu jomā jau piekrituši iejusties Artūrs Kulda, Edgars Kulda un viņu tēvs Aleksandrs Kulda, Jēkabs Rēdlihs, Ivars Punnenovs, Toms Andersons, Oskars Bārtulis, arī rallists Ivars Vasaraudzis, kā arī Mārtiņš Karsums, Juris Štāls un Guntars Paste.

Kā zināms, 2015. gada pasaules hokeja čempionāts augstākajā divīzijā sāksies jau piektdien, 1. maijā. Šogad elites hokejisti cīnīsies Čehijas galvaspilsētā Prāgā un Ostravā. Latvija spēlēs A grupā Prāgā, kur tās pretinieces būs Kanāda (1. maijā pulksten 17:15), Čehija (2. maijā pulksten 21:15), Zviedrija (4. maijā pulksten 17:15), Šveice (6. maijā pulksten 17:15), Vācija (8. maijā pulksten 21:15), Austrija (9.maijā pulksten 17:15) un Francija (12. maijā pulksten 17:15).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!