Foto: F64
Pienācis laiks, kad portāls "Delfi" celsies un gulsies ar hokeja ripu padusē (zobos – pēc izvēles)! Pavasarī katrs sevi cienošs pilsonis atmodina sevī ne tikai mīlnieku vai kalnos kāpēju, bet arī ... hokejistu!

Tāpēc arī šogad portālā "Delfi" startē speciālā sadaļa "Hokejs 2012", kas veltīta 2012.gada pasaules čempionātam. Iekodies ripā un nebaidies paskatīties patiesībai acīs – skaitļi, ripas, izsistie zobi un noceltie kausi – viss jaunākais par Hokeja pasauli – portālā "Delfi"!

Jau šobrīd lasi aktuālo informāciju par Latvijas izlases un citu valstsvienību gatavošanos atbildīgajam turnīram, par Igaunijas, Lietuvas un citu izlašu cīņām zemāku divīziju turnīros,utt. Vienalga - vai vērosi hokeju Rīgā, Valmierā vai Rēzeknes novada Maltā, lasi portālu Delfi, jo tieši te būs viss par notikumiem ne tikai arēnās, bet arī ārpus tām. Nolaist tvaiku un izprast notiekošo palīdzēs eksperti ar saviem viedokļiem, bet savas emocijas cienīgā veidā atstāj komentāros pie rakstiem!

Sadaļā "Komandas" lasi dalībvalstu hokeja vēsturi un atskatu uz sasniegumiem, čempionāta laikā šajā sadaļā varēs atrast arī komandu sastāvus. Atsevišķa sadaļa veltīta Latvijas izlasei, kur pēc sastāva paziņošanas būs arī sīkāka informācija par visiem mūsu puišiem, kuri spēlēs čempionātā. Statistikas sadaļās līdzjutēji viegli varēs atrast interesējošās spēles rezultātu un grupu kopvērtējuma tabulas, operatīvi sekot līdzi izmaiņām kopvērtējumā, kā arī iepazīties ar pasaules čempionātu medaļnieku sarakstu.

Savukārt "Delfi Foto" varēs aplūkot aktuālās bildes no sacensībām, interesantākos cīņu mirkļus. Aicinām lasītājus uz mirkli nolikt malā trokšņu rīkus un emocijas un papildināt Foto sadaļas saturu. Ja esi čempionātā noķēris ne tikai sportisku kaifu, bet arī lielisku bildi, laid to pasaulē - augšupielādē to portālā un rādi visiem!

Katrs līdzjutējs aicināts arī pievienoties "Fanu sienai" un aktīvi dzīvot līdzi hokeja čempionātam. Nav noslēpums, ka hokeja fanu dzīve pasaules čempionātos ir piedzīvojumiem bagāta. Faniem līdzi ir foto un video kameras, tiek bildēts uz nebēdu. Hokeja čempionātā rodas spožas reportāžas, kas varētu uzjautrināt, dot praktiskus padomus vai vērtīgu mācību citiem. Ja māki labi uzzīmēt ieejas biļeti vai būsi atradis melno ieeju izlases ģērbtuvēs - sūti ziņu! Atliek tikai atcerēties e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv. Bildējiet, rakstiet un sūtiet Aculieciniekam!

Pasaules čempionāta laikā jau tradicionāli piedāvāsim pēc katras spēles līdzjutējiem noteikt "Spēles zvaigzni", maģisko balsojuma podziņu varēs atrast spēles apraksta beigās.

2012.gada pasaules čempionātā, kas pēc jaunas izspēles sistēmas notiks Zviedrijā un Somijā, Latvijas valstsvienība savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur sacentīsies ar Krievijas, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Norvēģijas, Dānijas un Zviedrijas izlasēm. Saraujam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!