Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pēc savas debijas spēles pasaules čempionātā pret Krievijas izlasi savu sniegumu vērtēja ļoti paškritiski, uzņemoties atbildību par visiem ielaistajiem vārtiem.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase pirmdien ar rezultātu 0:5 piedzīvoja smagu zaudējumu Krievijas izlasei, un Punnenovs savā pasaules čempionāta debijā ielaida četrus vārtus. Spēles beigu daļā viņu vārtos nomainīja Jānis Kalniņš.

Kā Punnenovs skaidroja pēcspēles intervijā portālam "sportacentrs.com", viņš savu debijas spēli pasaules čempionātā mēģināja uztvert kā parastu maču, jo pirms tās viņš visu darījis, kā iepriekš. Ja Latvijas izlases pamatvārtsargam Elvim Merzļikinam pirms savas pirmās spēles šajā pasaules čempionātā vajadzēja nomierinošu tableti, tad Punnenovam tik traki ar satraukumu nav bijis.

"Esmu ļoti paškritisks, tā kā visi "goli" ir uz mani. Jāanalizē un jādzīvo tālāk," stāstīja vārtsargs, kurš pauda savu viedokli arī par otrajiem ielaistajiem vārtiem, kurus tiesneši varēja arī neieskaitīt. "Otrajos ielaistajos vārtos es skatījos uz ripu un neredzēju, kas tur notiek. Atkārtojumā arī īsti neko neredzēju. Ja tiesnesis tā izlēma, gan jau viņam bija taisnība."

"Krievija parādīja ļoti augsta līmeņa spēli, viņi parādīja, ka māk spēlēt ar ripu. Tik daudz no viņiem laikam es negaidīju," neslēpa Punnenovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!