Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs ir apmierināts ar komandas sniegumu pirmajās divās pasaules čempionāta spēlēs, taču viņš uzsver, ka rezultāti varēja būt arī labāki.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase otrajā spēlē pēc kārtas vieniem no turnīra favorītiem sagādāja pamatīgas galvassāpes, šoreiz pēcspēles metienu sērijā piekāpjoties Čehijas izlasei ar rezultātu 3:4.

"Divi punkti divās spēlēs nav slikti, bet mēs varējām dabūt arī vairāk, īpaši tādā situācijā, kāda bija šodien," Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā citēts Miķelis Rēdlihs, kurš aizvadītajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu.

"Šī spēle tagad ir jāaizmirst. Tā ir garām. Mēs vāji aizvadījām pirmo periodu, nebijām pietiekami koncentrējušies. Iespējams, ka salauzt šo spēli mums palīdzēja Ronalda Ķēniņa 5+20 minūšu noraidījums, bet no otras puses tās bija smagas minūtes," "rsport.ru" sacīja Rēdlihs.

Uzbrucējs pārāk nedomā par to, ka 9. maijā jāspēlē pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi. "Mēs tagad atpūtīsimies un gatavosimies nākamai spēlē. Mums tajā jānospēlē labi jau no pirmā perioda, nevis kā šodien," viņš turpināja.

Tikmēr aizsargs Aleksandrs Jerofejevs atzina, ka Latvijas komandai pēc pirmās trešdaļas izdevās sakārtot savu spēli. "Pat tad, kad bijām iedzinējos ar 0:2, mēs ģērbtuvē bijām mierīgi un sapratām, kā izdarīt to, ko prasa treneris. Mēs zinājām, ka, gūstot vienus vārtus, varēsim atgriezties spēlē. Tā arī notika," atzina Jerofejevs.

$duelID=285;$eventID=11;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!