Foto: F64

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) nākamo pirmdien, 4.februārī, sāks tirgot vēl vairākas atsevišķās biļetes uz 2013.gada pasaules hokeja čempionāta mačiem, kas maijā risināsies Helsinkos un Stokholmā, informē federācijā.

Līdz šim IIHF piedāvāja biļešu paketes uz spēlēm Stokholmā un Helsinkos, atsevišķas biļetes uz visiem mačiem Stokholmā un dažām spēlēm Helsinkos. Tagad – sākot ar 4.februāri – biļetes varēs iegādāties uz visām spēlēm.

Biļešu cenas Helsinku arēnā būs atkarīgas no attiecīgās spēles un izvēlētās vietas tribīnēs. Lētākās biļetes maksās 10 eiro (7 latus) pieaugušajiem un pieci eiro (3,5 lati) bērniem.

Tomēr IIHF norāda, ka līdzjutējiem ir liela interese par mačiem Helsinkos, un uz vairākām spēlēm atlikušas vien dažas biļetes. Viens no šādiem pieprasītajiem mačiem esot arī Latvija – Vācija, kas notiks 11.maijā.

Šogad otro reizi pēc kārtas Helsinki un Stokholma uzņems kopīgi pasaules čempionātu. Latvija priekšsacīkstēs spēlēs pret Krieviju, Somiju, Slovākiju, Vāciju, ASV, Franciju un Austriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!