Foto: AFP/Scanpix
Arī Krievijas hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt vairāki vadošie spēlētāji, ziņo vietējie mediji.

Izlases ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs atklājis, ka pasaules čempionātu izlaidīs Maskavas CSKA uzbrucējs Igors Grogorenko un, visticamāk, arī viens no rezultatīvākajiem KHL spēlētājiem Aleksandrs Radulovs.

"Pēdējās dienās nacionālās izlases mediķu štābs ir darījuši visu iespējam, lai pirms pasaules čempionāta "noliktu uz kājām" četrus CSKA spēlētājus - Radulovu un Grigorenko, kā arī aizsargus Denisu Deņisovu un Ņikitu Zaicevu," Safronovu citē "Sport Ekspress". "Diemžēl pēc klubu sezonas šie hokejisti izlasē ieradās tādā stāvoklī, ka mums atlika tikai cerēt uz brīnumu. Un šīs cerības jau ir izplēnējušas…"

Nelielas izredzes aizbraukt uz pasaules čempionātu esot tikai Radilovam, bet arī tās ir vairāk "simboliskas", saka ģenerālmenedžeris.

"Mēs ar Oļegu Znaroku esam pieraduši pie grūtībām, tās mūs tikai padara stiprākus, taču zaudējumi ir ļoti nopietni," atzīst Safronovs. "Radulovu esam paaudējuši otro gadu pēc kārtas, Deņisovs bija mūsu "zelta" izases aizsardzības Balsts Minskā, Zaicens un Grigorenko aizvadīja labāko sezonu karjerā, nupat bija izlases līderi "Pirmā kanāla kausā" Sočos un te tāds trieciens…"

Jaunākā informācija liecina, ka Krievijas izlasei pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt arī Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Nails Jakupovs, kuram pēc Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonas beigām ir jāsadziedē nopietna gurna muskuļu trauma, pavēstījis Edmontonas klubs.

Kā zināms, pagājušajā sezonā Krievijas hokeja izlase Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadībā izcīnīja pasaules čempionu titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!