Foto: AP/Scanpix/LETA

Uz Krievijas hokeja izlasi izsaukti Kolambusas "Blue Jackets" vārtsargs Seregjs Bobrovskis un uzbrucējs Artēmijs Panarins, kuriem pēc zaudējuma Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā noslēgusies sezona Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), informē Krievijas Hokeja federācija (KHF).

Bobrovskis piedalījās 65 regulārā čempionāta spēlēs, ielaižot savos vārtos 158 ripas un atvairot 92,1% metienu. "Play off" turnīrā viņš "Blue Jackets" vārtus sargāja visās sešās spēlēs, ielaižot 22 ripas.

Artēmijs Panarins NHL regulārajā čempionātā aizvadīja 81 spēli, sakrājot 82 (27+55) rezultativitātes punktus un iegūstot iespaidīgu lietderības koeficientu, +24. Stenlija kausa izcīņā Panarins izgāja laukumā visās sešās spēlēs, kurās pret Vašingtonas "Capitals" guva divus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas spēlēs krievu uzbrucējam gan negatīvs lietderības koeficients, mīnus 4.

Panarins gan atzinies, ka pēdējās divas spēles pret "Capitals" aizvadījis ar traumu. "Sērijas piektajā mačā sasitu ceļgalu, kas atsaucās uz manu spēli," krievu hokejistu citē portāls "The Columbus Dispatch". "Lietoju pretsāpju līdzekļus, bet diskomforta sajūta tik un tā palika."

Pagaidām netiek ziņots, vai šis savainojums ietekmēs Panarina iespējas spēlēt pasaules čempionātā, kas sākas 4. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!