Foto: Sputnik/Scanpix
Čehijas hokeja izlases galvenais treneris Vladimirs Vujteks pēc spēles ar Zviedriju šāgada pasaules čempionāta A grupas spēlē atzina, ka šis mačs esot bijis kā spoguļattēls čehu iepriekšējai spēlei pret Latviju.

Kā zināms, Latviju čehi pieveica ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienos, turklāt vēl trešās trešdaļas beigās bija nonākuši iedzinējos, piekāpjoties ar 2:3. Spēlē pret zviedriem čehiem izdevās izlīdzināt rezultātu no 0:2 un svinēt uzvaru ar 4:2.

"Šī spēle bija līdzīga tai pret Latviju," preses konferencē žurnālistiem atzina Vujteks. "Toreiz mēs labi iesākām, izvirzījāmies vadībā, bet pēc tam pretinieks sāka uzbrukt un atspēlējās. Šodien pilnīgi pretēji - zviedri iesāka spēli ļoti labi, izveidoja veselu lērumu momentu, taču guva tikai divus vārtus. Tad jau mēs palielinājām tempu un samainījām rezultātu sev par labu. Priecājos, ka spējām "savākties" un aizvadījām tik lielisku spēli."

A grupas kopvērtējumā pēc trim spēlēm Čehijas izlase izvirzījusies vadībā, otro vietu ieņem Krievija, atpaliekot par diviem punktiem, trešie ar pieciem punktiem ir zviedri. Latvijas izlase atrodas pēdējā, astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!